You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Augustus Nailbox High Couture

Bestel Nu De Augustus Nailbox High Couture

Voor de augustus Nailbox hebben we flink gebrainstormd. We wilden voor de verandering weer eens een box met slechts één merk doen. Leuk natuurlijk… maar welke merk is nou zo leuk dat het door bijna iedereen gewaardeerd wordt? Op deze vraag hoefden wij gelukkig niet al te lang na te denken. We kwamen uit bij het merk Essie. Maar dan niet de standaard nagellakken maar de inmiddels zeer geliefde Gel couture lakken.Heb jij de Essie gel Couture lakjes nog niet uitgeprobeerd? Dan is dit je kans om super voordelig aan meerdere kleuren te komen. Welke kleuren in de Nailbox zitten gaan wij vanzelfsprekend niet verklappen maar we kunnen je wel garanderen dat het stuk voor stuk prachtige kleuren zijn.

De Augustus Nailbox ‘High Couture’ kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op dinsdag 22 augustus worden verzonden! 

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top