You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Nail Art Summer Ready

Nail Art Summer Ready

Het duurde even voor mijn nagels weer een beetje toonbaar waren voor een mooie nail art. In de Nailbox Summer Ready zaten maar liefst vijf prachtige lakken en vandaag maak ik er een nail art mee. Kijk je mee?…

Voor deze nailart gebruik ik een setje van Rimmel, de prachtige Blue Babe en de bijbehorende super gel top coat.

Ik begin met het maken van het versiersel. Met de top coat maak ik een decal. De lak is zo transparant dat je op de foto niet eens ziet dat ik de modellen heb gevuld. Alleen als de zon er direct op schijnt zie je de glans.

Omdat mijn basis baby blauw is ben ik ook met blauwe acryl aan de slag gegaan. Met de one stroke techniek maak je met 1 penseelstreek een afbeelding, in dit geval een roos. Bij one stroke combineer je 2 of meer kleuren op je penseel om vervolgens met 1 beweging een mooie overloop te krijgen.

Dit is het roosje geworden met wat witte toevoeging.

Terwijl je wacht totdat de verf droog is kun je je nagels met de basiskleur gaan lakken. Dit is een foto van de eerdere swatch (toen mijn nagels nog niet gesneuveld waren) onbewerkt en in de schaduw op een warme zonnige dag.

Als de verf droog is kun je het met een pincet voorzichtig van de siliconen mat aftrekken en op de nagel plaatsen. Met een beetje wrijven hecht het aan de verse lak. Het uitstekende stuk vijl je weg en dan afsluiten met de supergel topcoat.

Dit kleurtje smelt je toch voor? De Rimmel super gel collectie ligt nu in de winkel. Wil je meer swatches van kleuren zien kun je ook nog de unboxing Nailbox Summer Ready bekijken waar ook meer van dit lakje te zien is.

 


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top