You are here
Home > DON'T MISS > Essie As If! Fall 2017 Collectie Swatches

Essie As If! Fall 2017 Collectie Swatches

Hier in Noorwegen hebben we de zomer dit jaar overgeslagen. Het blijft maar regenen en nu overal de herfstcollecties in de winkels ligt begin ik te geloven dat er ook echt geen zonnige dagen meer gaan komen.

Toen ik de herfst collectie van Essie in de winkels zag liggen, maakte mijn hart toch even een sprongetje. Want hoewel ik een echt 80’s (love the music) meisje ben, vind ik deze op de 90’s geïnspireerde collectie één van de mooiste van de laatste tijd.

De nieuwe Essie herfst 2017 collectie belichaamt de rebel geest van de jaren negentig met kleuren die variëren van licht babyroze tot donkerpaars. Dacht je dat de jaren 90 voorbij waren? As if!
Op alle foto´s draag ik 2 laagjes lak zonder topcoat.

Essie Girly grunge Normaal ben ik geen fan van metallic lakjes doordat ze altijd wat streperig opbrengen, maar dit lichtpaarse lakje vind ik toch wel erg mooi.

Essie Saved by the belle Mooie roze kleur, alhoewel ik het niet per definitie een herfstkleurtje vind.

Essie As if Een mooie poederig blauw lakje.

Essie Mixtaupe Een taupekleurig lakje met een hintje roze erin, prachtige basic kleur.

Essie Knee-high-lifeEcht een prachtig wijnrode kleur, ik hou ervan!

Essie Dressed to the nineties Dit donker paarse lakje, bevat allemaal kleine groen/blauwe shimmers.

Ben jij al toe aan de herfst?


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top