You are here
Home > DON'T MISS > China Glaze Happily Never After

China Glaze Happily Never After

Ik heb eigenlijk niet zo heel veel met de lakken van China Glaze. Eigenlijk helemaal niets. Om de een of andere reden word ik warm noch koud van dit merk. Ik heb in mijn stash zelfs enkele China Glaze nagellakken zitten die nog steeds ongebruikt zijn. Maar ondanks dit alles wilde ik graag enkele lakjes uit de onlangs uitgebrachte ‘Halloween collectie China Glaze Happily Never After’ proberen. Ik bestelde drie uiteenlopende kleuren uit de collectie en vandaag deel ik mijn bevindingen en swatches met jullie.

Dit zegt China Glaze over de collectie: “Forget princesses, prince charming, fairies and love songs… this year China Glaze is getting wicked.

Evil queens, dragons, poison and dark magic is this years theme; the 2017 Halloween Nail Polish Collection takes you to a place where fairytale dreams are broken, where villains always win and happily ever after is non-existent.

Welcome to Happily Never After..”

Dat klinkt lekker duister! China Glaze Happily Never After bestaat uit een zestal kleuren variërend van duister groen tot bleekroze. Een collectie met een mooie diversiteit aan kleuren en finish. Van deze collectie bestelde ik de volgende kleuren: Queen, Please!, Sin-Derella en Life’s Grimm. 

China Glaze Queen, Please!Queen, Please! is een bleekroze lak vol met gouden glitters. Het is een prima lak om op zichzelf te dragen maar het kan ook evengoed als topcoat worden gedragen. Bovenstaand resultaat kreeg ik met twee ietwat dikke laagjes.

China Glaze Sin-DerellaDit was de eerste lak die ik uitprobeerde en wat was ik positief verrast! Sin-Derella is een grijze parelmoerlak met fuchsia ondertoon. Deze lak heeft een prima formule en is heel fijn in gebruik. Van dit drietal denk ik dat Sin-Derella mijn favoriet is. Een heel mooie en aparte lak is het.

China Glaze Life’s GrimmLife’s Grimm is een diepgroene lak, richting zwart, met een boel groene en gouden glitters. Formule van deze lak is heel fijn in gebruik en met twee laagjes kreeg ik het volledig dekkend. Ook dit lakje is heel mooi en apart.

Waarom ik nooit echt tot dit merk aangetrokken werd kan ik niet zeggen. Maar ik moet toegeven dat dit drietal mij positief verrast heeft! De formule van de lakken zijn heel fijn in gebruik en ze vloeien heel mooi over de nagels. De kwastjes zijn dunner dan dat ik tegenwoordig gewend ben maar desondanks kon ik er prima mee werken. De dekking van dit drietal is goed. Oppervlakkig drogen ze snel maar het duurt toch wel even voordat ze helemaal uitgehard zijn. Al met al ben ik over dit drietal heel tevreden!

Ben jij fan van de lakken van China Glaze?

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “China Glaze Happily Never After

Comments are closed.

Top