You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color Of The Month September | Flowerista

Essie Color Of The Month September | Flowerista

We zitten weer in een nieuwe maand, en dat betekent dat Essie weer een nieuwe “color of the month” heeft gekozen. Deze maand is het Flowerista geworden, een lakje uit de lente collectie van 2015. Maar dit plum kleurtje is ook zeker geschikt voor deze tijd van het jaar.

Hoewel ik met regelmaat voor het Essie schap sta, was dit lakje mij nooit echt opgevallen. Gelukkig is dat nu veranderd ūüėČ

Hier zie je het lakje op mijn nagels. Met één laagje is Essie Flowerista al dekkend, maar twee laagjes is net wat mooier.

Om er toch een extra twist aan te geven, heb ik Essie Flowerista hier gecombineerd met een water decal op mijn ringvinger.

Ik ben nu alweer nieuwsgierig naar de volgende Color Of The Month van Essie.

Wat vind jij van dit kleurtje?


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Essie Color Of The Month September | Flowerista

Comments are closed.

Top