You are here
Home > DON'T MISS > China Glaze My Little Pony – The Mane 6 Set Swatches

China Glaze My Little Pony – The Mane 6 Set Swatches

Na het behandelen van het drietal lakjes uit de China Glaze Happily Never After collectie was ik toch wel benieuwd naar meer lakjes van dit merk. Zouden andere collecties ook even fijn in gebruik zijn? Vanaf het moment dat ik de China Glaze My Little Pony Colour Is Magic-collectie hier op de site aankondigde twijfelde ik al erg. Maar mede dankzij mijn positieve ervaring met de vorige China Glaze lakken ben ik overstag gegaan en haalde ik meer van dit merk in huis.

Vandaag laat ik mijn nieuwste China glaze nagellakken aan jou zien: My Little Pony – The Mane 6 Set. My Little Pony is voor velen een bekend fenomeen en ik was dan ook heel benieuwd naar deze collectie. Galoppeer samen met mij in de wereld van kleur, met deze magische collectie voor zomer 2017.

China Glaze My Little Pony is een collectie geïnspireerd door de wonderlijke (bright & wonderful) wereld van My Little Pony en door de unieke persoonlijkheid van de iconische My Little Pony. De collectie omvat 14 kleuren om verliefd op te worden met zowel creamy- als glitterlakken. Dit setje bevat de ‘mane 6’ kleuren: hierin zitten de zes kleuren die door de pony’s zelf geïnspireerd zijn. Met de China Glaze My Little Pony-collectie bewijst dit merk dat kleur echt magisch is. Kijk je mee?

The Mane 6 Set bevat de volgende kleuren: Kill ‘Em With Kindness, Sweet As Pinkie Pie, Applejack Of My Eye, Too Busy Being Awesome, I Just Canterlot en Let Your Twilight Sparkle™

En dan natuurlijk waar wij allemaal op hebben gewacht: de swatches. So, let’s do this!

China Glaze Kill ‘Em With Kindness Ik begin met het lichtste kleur, namelijk Kill ‘Em With Kindness (wat een ge-wel-dige naam is dit). Kill ‘Em With Kindness is het lakje dat door Fluttershy geïnspireerd is. Een banaangele oftewel zachtgele kleur met een creamy finish. Een heerlijke zomerse kleur waar je ongetwijfeld vrolijk van zult worden. Dit lakje heeft een fijne substantie om mee te werken en met drie dunne laagjes was het prima dekkend.

China Glaze Sweet As Pinkie PieSweet As Pinkie Pie is het lakje dat naar Pinkie Pie™ vernoemd is. Een zoete, milkshake kleurige tint oftewel een licht peachy/roze tint met een creamy finish. Met twee laagjes was Sweet As Pinkie Pie prima dekkend.

China Glaze Applejack Of My EyeApplejack Of My Eye is een watermeloenkleurige lak, het zit ergens tussen roze en rood in. Dit lakje heeft een goede substantie, is erg fijn in gebruik en dekt prima in twee laagjes. Applejack Of My Eye is zoals de naam doet vermoeden naar Applejack vernoemd. Wat een prachtige glossy finish heeft deze lak!

China Glaze Too Busy Being Awesome Too Busy Being Awesome heeft een geweldige substantie wat echt heel fijn in gebruik is. Deze tint dekt net niet bij een eerste laagje; er was een tweede nodig om het prima dekkend te krijgen. Too Busy Being Awesome is een tealkleurige lak en was het lastigste om juist op camera vast te leggen. Dit kleurtje wil je absoluut niet zonder base coat op doen, ook niet slechts voor het swatchen. Het trekt namelijk erg snel in de nagel/huid.

China Glaze I Just Canterlot Het eerste glitterlakje uit dit setje is I Just Canterlot, vernoemd naar de woonplaats van de pony’s. Het is een paarse lak boordevol hologlitters. En zoals bij iedere andere holo is deze lak in direct zonlicht prachtig. Je blijft er werkelijk naar kijken. Met twee laagjes was I Just Canterlot voldoende dekkend.

China Glaze Let Your Twilight Sparkle Let Your Twilight Sparkle™ is naar Twilight Sparkle vernoemd en is meer een topcoat dan een lak die op zichzelf gedragen kan worden. Op mijn pink- en wijsvinger heb ik één laagje en op mijn ring- en middelvinger twee laagjes aangebracht. Afgaande op wat ik gezien heb, staat dit lakje bij een zwarte basis prachtig.

Ik ben wederom over deze China Glaze nagellakken te spreken. De lakken hebben mij niet teleurgesteld, ze hebben goede substanties en zijn fijn om mee te werken. Je krijgt absoluut waard voor je geld! En in tegenstelling tot de OPI minilakjes zijn deze China Glaze mini’s wel van naamstickertjes voorzien. Dat vind ik persoonlijk erg fijn en ik kan ze ook gewoon uit de verpakking halen. Ik geloof dat ik langzaamaan fan van China Glaze begin te worden.

Wat vind jij van de lakken van China Glaze?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “China Glaze My Little Pony – The Mane 6 Set Swatches

Comments are closed.

Top