You are here
Home > DON'T MISS > Rewind review | OPI Fiji Lente 2017 collectie Mini Setje

Rewind review | OPI Fiji Lente 2017 collectie Mini Setje

In dit artikel heb je het eerste deel van de OPI Fiji Lente 2017 collectie Mini Setje kunnen bewonderen. Alhoewel we momenteel weer volop in de najaarscollecties zitten wil ik vandaag de overige kleuren laten zien. Kijk je mee? 

OPi Coconuts Over OPI Coconuts Over OPI is een lichte taupekleurige lak met een creamy finish. Dit kleur heeft een goede substantie en lakt, zoal te verwachten, fijn. Met twee laagjes kreeg ik het volledig dekkend.

OPI Suzi Without a PaddleSuzi Without a Paddle is een helder blauwe kleur dat met twee laagjes prima dekt. Ook dit kleur heeft een creamy finish en is fijn in gebruikk.

Opi Super Trop-i-cal-i-fiji-istic Super Trop-i-cal-i-fiji-istic is een knalblauwe kleur met een creamy finish dat echt heel fijn lakt. Met twee laagjes krijg je dit lak volledig dekkend.

Opi Do You Sea What I Sea?Een van de twee niet-creamy lakjes uit deze collectie. Do You Sea What I Sea? is een mooi blauwe shimmer lak dat echt heel fijn in gebruik is. Dit lakje doet denken aan een diepblauw zee op een tropische strand. Het dekt met twee laagjes nog net niet volledig, dit kun je op bovenstaand foto bij mijn pinkvinger goed terug zien. Een derde laagje zou dus niet overbodig zijn.

OPI Is That a Spear In Your Pocket?Ook dit kleur lakt heel fijn. Is That a Spear In Your Pocket? is een groen/blauw kleur, een combinatie van beide kleuren kun je wel zeggen. Een aparte kleur dat ik persoonlijk meer in de herfst vind passen. Dit lakje heeft een creamy finish en dekt met twee laagjes goed.

OPI I can never hut upI can never hut up is een grijs/groen kleur, een wel heel aparte kleur, met blauwe shimmer. Met twee laagjes kreeg ik dit kleur mooi dekkend. De formule van dit kleur is echt fantastisch!

In tegenstelling tot het eerste setje hebben niet alle kleuren uit dit setje een creamy finish. De kleuren zijn mooi maar over het algemeen zijn het geen kleuren waar ik persoonlijk voor zou kiezen. Zoals te verwachten is mijn favoriet Coconuts Over OPI. De substantie van dit zestal is prima en ze zijn stuk voor stuk heel fijn in gebruik. Ik heb steeds minder moeite met het lakken met de minikwastjes van OPI en dat is fijn. Nog steeds vind ik het persoonlijk een gemis dat de namen van deze minilakjes niet op de flesjes vermeld zijn.

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top