You are here
Home > DON'T MISS > Favorites Friday | Essie Gel Couture At The Barre

Favorites Friday | Essie Gel Couture At The Barre

Alhoewel ik de laatste tijden mijn best doe mijn nagels van meer kleur te voorzien blijven nude nagellakken bij mij groot favoriet. Bij het zien van een mooi nude lakje gaat mijn nagellak-hartje sneller kloppen en met regelmaat voeg ik een nieuw tint toe aan mijn stash. Een van mijn nieuwste aanwinst is At The Barre van Essie, één van de nagellakken uit de Gel Couture Ballet Nudes 2017 collectie.

De nagellakken uit de Essie Gel Couture Ballet Nudes 2017 collectie zijn door lichte, zachte balletachtige kleuren geïnspireerd.

Essie At The Barre was het eerste nagellak uit de Gel Couture lijn dat ik uitprobeerde en ik was gelijk verkocht. De dikke en rond afgewerkte borsteltje viel bij mij in goede smaak en de formule van dit lak is geweldig. Essie At The Barre heeft namelijk een geweldig substantie om mee te werken. Dit lak dekt met één laagje net niet, maar een tweede laagje zorgt voor een prima dekking met een creamy glanzende finish.

Essie omschrijft At The Barre als ‘soft cinnamon nude’. Het is een zacht kaneelbruin tint en ik blijf gevoelig voor tinten zoals deze!

Wanneer je fan van nude-tinten bent is dit zeker een tint om naar uit te kijken of in gedachte te houden.

Essie At The Barre is online o.a. bij Missgorgeous.nl voor €8.99 verkrijgbaar

Heb jij een favoriete nude-lakje?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top