You are here
Home > DON'T MISS > Sneak Peek: Love OPI, XOXO Holiday 2017

Sneak Peek: Love OPI, XOXO Holiday 2017

We hebben inmiddels alle herfst / wintercollecties voorbij zien komen en van merken als OPI, Essie en China Glaze hebben we (deels) de lakken laten zien. En terwijl wij volop in de herfstcollecties zitten maken merken zich alvast klaar voor de feestdagen met, zoals te verwachten, collecties met een hoog glam en glitter gehalte. Wij kijken graag met jou vooruit naar de nagellakkleuren voor de komende feestdagen. Wat zijn de kleuren waarmee je met kerst of oud & nieuw absoluut gezien moet worden? We zetten het natuurlijk voor jou op een rijtje, met vandaag de feestkleuren van OPI. Ben je al klaar om jouw nagels te laten sprankelen?

Met deze Love OPI, XOXO Holiday 2017 collectie introduceert OPI officieel hun vernieuwde nagellakflesje. De opdruk op de flesje is aangepast oftewel gemoderniseerd. Wat vind jij van deze vernieuwde flesje?

Love OPI, XOXO Holiday 2017 collectie bevat 12 kleuren met een mooi kleurenpalet, van licht tot donker. Dus of je nou van opvallend of bescheiden tinten op je nagels houdt, er zit, denk ik wel, voor iedereen een passend kleurtje bij.

De kleuren: 

Naast de fullsize flessen is deze collectie ook in zowel diverse duo-packs als mini-pack verkrijgbaar.

 

Volg jij Nailbox al via ?

 

Bron: opigelcolorlovers.com

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top