You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color Of The Month Oktober | Licorice

Essie Color Of The Month Oktober | Licorice

Weer een nieuwe maand begonnen, dus daar ben ik weer om jullie een nieuwe COTM oftewel Color of the month van Essie te laten zien. Met Halloween voor de deur is het niet zo gek dat er deze maand voor de diepzwart lak Licorice is gekozen.

Essie Licorice zit in het vaste assortiment en gaat al heel wat jaartjes mee. Licorice is namelijk in 1982 exclusief voor Japanse fans gecreëerd. Dit zorgt er ongetwijfeld voor dat Licorice tot de klassieke Essie lakjes behoort.

Essie Licorice is een diepzwart creamy lak met een prachtig glossy finish. Qua dekking heb je met twee laagjes genoeg en aanbrengen gaat ook heel soepel.

Dit lakje leent zich ook zeer goed om te stempelen, iets waar ik hem graag voor gebruik. Licorice op zichzelf dragen doe ik niet zo vaak.

Ik had nog nagelstickers liggen die ik eens wilde proberen, en dus verwerkte ik ze in deze nail art. Maar jeetje wat een lastige klus. Normaal ben ik gewend waterdecals te gebruiken en die kun je nog wat aanpassen als ze op je nagel zitten. Maar deze stickers helaas niet, die zitten in 1 keer vast. Je ziet dus vooral bij mijn middelvinger wat oneffenheden ?

Draag jij wel eens zwarte nagellak?

Tot volgende maand!

 


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Essie Color Of The Month Oktober | Licorice

  1. Vroeger, in mijn jongere jaren :-), droeg ik best wel vaak zwarte nagellakken maar inmiddels al jaren niet meer. Misschien komt dit puur omdat ik geen zwarte lak in mijn stash meer heb.

Comments are closed.

Top