You are here
Home > DON'T MISS > Essence Holo Rainbow Swatches

Essence Holo Rainbow Swatches

Vandaag heb ik een aantal vrolijke glitterlakjes om aan jullie te laten zien. Het gaat om de Holo Rainbow collectie van Essence. Deze collectie is opgenomen in het vaste assortiment van Essence. De collectie bestaat uit vijf glitterlakjes. Maar niet zomaar glitters, de glitters zijn holografisch. Dit houdt in dat de glitters in het licht regenboogkleuren krijgen. De nagellakken zijn verkrijgbaar in het zilver, grijs, groen, blauw en roze.

Essence Hello HoloHet eerste lakje is het zilveren lakje genaamd Hello Holo. Hierboven een foto met één laagje van de Hello Holo. Niet volledig dekkend, dat kan haast ook niet met een glitterlak, maar ook zeker niet teleurstellend. De lakjes zijn niet als glitter topmcoat bedoeld en dat blijkt ook uit de dekking van de lakjes. Ze kunnen wel gebruikt worden als top coat, dan heb je maar een dun laagje nodig.

En hierbij het resultaat met twee laagjes. Het eerste laagje heb ik gewoon lakkend aangebracht en het tweede laagje heb ik ervoor gezorgd dat ik de glitters wat meer deppend op de kale plekken aanbracht. Op deze manier krijg je een volledig bedekte vingernagel en geen glitterklonten. Zie je die regenboogkleurtjes door het licht op de glitters (vooral op het flesje is dit heel goed zichtbaar)? Dat is het holografische effect, ontzettend mooi! In het licht veranderen de glitters steeds van kleur en vooral het zonlicht maakt je nagels met deze nagellak echt een feestje.

Essence Holo-maniacDe tweede lak is Holo-maniac. Deze groene glitterlak schreeuwt kerstmis. Bij deze nagellak zit er een kleurtje door de basislak heen, waardoor hij nog makkelijker dekt dan de zilveren. Het is dus een groene jelly basis met groene glitters erdoorheen. Voor deze lak is het niet nodig de tweede laag er op te deppen om hem dekkend te krijgen. Ook viel mij op dat als ik éénmaal met de kwast in het flesje nagellak had gedoopt, maar wel meerdere malen over mijn vingernagel ging om te lakken de glitters niet verschoven. Dat maakt deze lakken ontzettend makkelijk om mee te werken en dekkend te krijgen.

Essence Holo RocksDe derde lak is de blauw Holo Rocks. Dit was de enige teleurstellende van alle nagellakken. Het holografische effect is tevens bij dit lak het minst zichtbaar. Daarnaast is de nagellak meer klonterig dan de andere, jammer!

Essence Holo LoveDe vierde nagellak uit de Essence Holo Rainbow lijn is de roze Holo Love. Deze vind ik werkelijk prachtig. Hij heeft net als de groene en blauwe nagellak een jelly roze base met daarin roze glitters. Heerlijk girly. En daarnaast lakt hij net zo prettig als de groene!

Essence Holo FeverEn als laatste is er de grijze Holo Fever. Hij is net iets donkerder dan Hello Holo, maar het verschil is eenmaal op de nagel moeilijk zichtbaar. Holo Fever heeft geen jelly base, waardoor ik de tweede laag weer deppend heb aangebracht.

Ik heb de lakjes nog even op een nagelwiel gedaan, vooral om het minieme verschil tussen Hello Holo en Holo Fever te laten zien. Van links naar rechts: Holo Fever, Hello Holo, Holo-maniac, Holo Love en Holo Rocks.

De Essence Holo Rainbow collectie is prachtige, zeker voor de glitterlovers onder ons. Mijn absolute favoriet is Hello Holo. Ik zie mezelf dit lakje al helemaal dragen met oud&nieuw of naar een ander leuk feestje. Alleen Holo Rocks beviel helaas niet, maar er blijven nog genoeg mooie keuzes over!

 


Volg jij Nailbox al via ?

Bernadette
Ik ben Bernadette en ik ben 23 jaar. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Nagellak is één van mijn grootste hobby's. Ik heb er dan ook ruim 700! Essie is mijn favoriete merk en daar heb ik er dan ook zeker het meeste van!
Top