You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Oktober Nailbox Creepy Celebration

Bestel Nu De Oktober Nailbox Creepy Celebration

Hi Nail Lovers!

We zitten zwaar in het herfstweer: heel veel regen en veel wind. En toch hebben wij naar de maand oktober uitgekeken. Oktober is namelijk de maand waarin wij twee jaar geleden de allereerste Nailboxen verzonden. De maand waarin velen van jullie kennis met de Nailbox maakten en vanaf dan is het hartstikke snel gegaan. In die twee jaar hebben wij heel veel nagellakken voorbij zien komen. En heb jij via de Nailbox nieuwe merken mogen uitproberen. En dat is natuurlijk waar wij het voor doen: jouw op een voordelige manier nieuwe nagellakken en merken kennis laten maken. En ook in het komende nieuwe jaar zetten wij dit vanzelfsprekend voort.

Naast dat het deze maand het tweejarige bestaan van Nailbox is, is het ook de maand waarin Halloween gevierd wordt. Vandaar dat we deze twee feestjes samenvoegen tot één Creepy Celebration. Wij nodigen jou uit om samen met ons te feesten. Durf jij het aan? Bestel hier jouw Creepy Celebration Nailbox..

De oktober Nailbox Creepy Celebration kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op dinsdag 24 oktober worden verzonden! 

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top