You are here
Home > DON'T MISS > Love OPI, XOXO Holiday 2017 Mini Pack Swatches

Love OPI, XOXO Holiday 2017 Mini Pack Swatches

We naderen de feestdagen en de daarbij horende collecties stromen binnen. Ook dit jaar voorziet OPI ons wederom van een feestelijk collectie en vandaag laat ik jullie deels de Love OPI XOXO 2017 collectie zien. De collectie die OPI uitbrengt voor de feestdagen is altijd mijn favoriet, omdat er vaak een hoop bijzondere lakjes inzitten. De collectie bestaat in totaal uit twaalf kleuren en ik laat jullie er vandaag vier zien. Deze vier kleuren zijn verkrijgbaar in een setje met mini-flesjes. Handig voor mensen die de fullsize flesjes niet opmaken en voordelig meerdere kleuren uit de collectie willen bemachtigen.

OPI Ornament to be togetherOrnament to be together is een zilveren glitterlak. Na drie goede lagen is deze lak nog niet eens in de buurt van dekkend. Je kan de tips van mijn nagels er volledig doorheen zien. Slechts bij mijn wijsvinger (die helaas is afgebroken) oogt de lak dekkend, maar zodra je in licht kijkt blijkt dat maar schijn. Ik moet bekennen dat deze lak niet mijn ding is. Ik wil mijn nagels graag goed bedekt hebben. Wel denk ik dat de lak geschikt is voor nailart of als topcoat over een donkere kleur.

OPI Coalmates
Deze nagellak is precies wat ik van OPI met de feestdagen verwacht, namelijk bijzonder. De finish en glitters maken deze lak zó mooi. Wel had ik drie laagjes nodig om hem dekkend te maken, maar voor het resultaat is dat het zeker waard!

OPI Holidazed by you
In het flesje oogt de kleur diepdonkerpaars. Na de eerste laag blijkt het echter blauw te zijn en bij de tweede laag is hij zwart. Dit is ook precies hoe OPI de lak omschrijft: ‘jet-black’. Een mooie, donkere kleur die net even iets specialer is dan ‘gewoon’ zwart. Het mooiste aan deze kleur vind ik de glossy finish.

OPI My wish list is you
Altijd heeft OPI een rood in zijn feestdagen collectie zitten. En terecht, want rood is altijd een goede idee voor op je nagels. Deze keer heeft OPI voor een felle rood gekozen. Hij lakt lekker, dekt met twee laagjes en knalt van de nagels af. Prachtig! Ondanks dat de kleur misschien niet heel bijzonder is, kan ik een mooie rood altijd waarderen!

De OPI XoXo love collectie mini-set heeft voor ieder wat wils en is een aanrader voor onder de kerstboom. Mijn persoonlijke favoriet is Coalmates, omdat deze toch het meest speciaal van het setje is.

 


Volg jij Nailbox al via ?

Bernadette
Ik ben Bernadette en ik ben 23 jaar. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Nagellak is één van mijn grootste hobby's. Ik heb er dan ook ruim 700! Essie is mijn favoriete merk en daar heb ik er dan ook zeker het meeste van!
Top