You are here
Home > DON'T MISS > 4x Essie The Wild Nudes 2017

4x Essie The Wild Nudes 2017

Opnieuw komt Essie met een collectie, genaamd The wild nudes 2017. De collectie is inmiddels alweer een tijdje verkrijgbaar en is gebaseerd op een mooie speelse herfstavond waarin je één wilt zijn met de natuur. Essie The wild nudes bestaat uit acht tinten die allemaal onder de categorie ‘nude’ vallen. Van deze collectie  heb ik vier lakken kunnen bemachtigen en in dit artikel zal ik ze aan je laten zien. Kijk je gezellig mee?

De kleuren van links naar rechts: Without a stitch, Wild nudes, Bare with me en Clothing optional.

Op alle foto’s draag ik twee laagjes zonder top coat.

Essie Without a Stitch Without a Stitch is een zachte lichtgrijze tint.

Essie Wild nude Voor mijn huidskleur de perfecte nude tint.

Essie Bare with me Een lichte abrikozen tint, welke ik het minst mooi bij mijn huid vind passen.

Essie Clothing Optional
Een mooie roodbruine tint, een echt prachtige kleurtje voor de herfst.

Hopelijk vind ik hier in de winkels nog de andere vier tinten, dan kan ik die ook aan jullie laten zien.

 


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top