You are here
Home > DON'T MISS > Nail Art Fall is Coming

Nail Art Fall is Coming

Nog enkele dagen wachten totdat de oktober Nailbox geleverd gaat worden. Voordat het zover is en jullie wederom een unboxing van mij kunnen verwachten, neem ik jullie eventjes terug naar de september Nailbox. Ik heb vandaag namelijk een nail art gemaakt met de prachtige groene lak van Essie uit de Fall is coming september Nailbox. En gezien Nailbox de afgelopen jaren diverse prachtige lakjes en toevoegingen heeft geleverd, ben ik gaan rondsnuffelen en heb ik een combi van meerdere Nailboxen gemaakt.

Nou zijn er uit diverse voorgaande Nailboxen een aantal dingen die ik vaker gebruik. De L’oreal corrector pen gebruik ik regelmatig, de Esssie Gel Couture top coat is er een die ik regelmatig pak. En de instant dry drop van Bourjois wat minder, maar op de foto zie je het flesje al half leeg. Dit heb je voor deze nail art nodig….en natuurlijk onvervalst herfstweer. Check.

Allereerst heb ik de basis lak van Essie aangebracht. Cuccio is echt een merk dat bij mij hoog in de top 10 staat en ik hoop stiekem dat de Nailbox gauw weer een exemplaar in de box stopt. Deze chameleon lak heet Crown Jewels en was te vinden in de Oktober 2016 Nailbox Happy Anniversary.

Beide lakken hebben twee dunne laagjes gekregen en zal vervolgens erop gaan stempelen.

Na een aantal plates met blaadjes te hebben uitgezocht is het deze geworden.

Bij de koperkleurige Crown Jewels vond ik goud wel mooi en op het groen basislak komt het ook heel goed uit.

Ja.. de naam van de Essie lak noemde ik net nog niet maar dit was wel DE lak die mij inspireerde tot deze nailart. Dit is Essie fall in line.

Een nailart is pas af met een top coat. De gel couture top coat van Essie is een goede want hij veegt je nail art niet weg.

Niet alleen de top coat maakt het af ook de quick dry drops doet zijn werk goed. Niet dat de Essie top coat niet snel genoeg droogt maar je nagelriemen zien er een stuk beter uit. Scroll even terug en je ziet het verschil.

De quick dry drops geven een beter resultaat, ook op de foto. Met vette olie glimt het iets teveel naar mijn zin.

Herfst heeft zeker zijn charme. Vooral de kleuren van de blaadjes die veranderen vind ik prachtig om te zien. Herfst kan guur zijn maar het voordeel is nog wel dat je er ook dagen tussen hebt met een heerlijk zonnetje.

De oktober Nailbox is inmiddels uitverkocht! Hou dus vooral de Nailbox pagina in de gaten om de november box te pre-orderen!

 


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top