You are here
Home > DON'T MISS > Nail Art Bloody Halloween

Nail Art Bloody Halloween

Ben jij nog op zoek naar een last-minute, simpel maar leuk, Halloween nail art, dan hebben wij er eentje voor jou!

Halloween is hier. Helaas…. Freaky feest en elk jaar in Nederland ook weer grootser. Stiekem wel leuk die versieringen toch wel. In de Nailbox van deze maand zaten stickers met skulls maar ik ben voor een iets andere look gegaan.

Dit is alles wat je voor deze Halloween Bloody nail art nodig hebt.

Morgan Taylor I’m Drawing A Blanco is de basis voor de nail art.

Het idee voor deze nail art ontstond toen ik de lak van Barry M zag. Red Wine is echt een bloedrode kleur en leent zich hier dus uitstekend voor. Mijn pink kreeg een paar spetters.

De ringvinger kreeg druipend bloed en ik vind het er best vies uitzien haha.

Sorry voor de onscherpe foto maar dit is de middelvinger.

En als laatst de wijsvinger.

Het resultaat is echt te danken aan de rode lak van Barry M. Mocht je nou niet een fijn penseeltje hebben kan deze makkelijke nail art ook met een satéprikker.

Voor degene die ervan houden wens ik jullie allemaal een hele bloederige Halloween toe!

 


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top