You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De November Nailbox Sense of Mystery

Bestel Nu De November Nailbox Sense of Mystery

Het einde van het jaar nadert nu wel heel snel, nog maar slechts twee maanden te gaan en we kunnen 2017 vaarwel zeggen. Maar voordat dit zover is hebben jullie minsten nog twee Nailboxen van ons te goed en met veel liefde hebben we de nieuwste Nailbox voor jou samengesteld.

Voor de november Nailbox hebben we gekozen voor de thema Sense of Mystery. Want laten we wel wezen; zo nu en dan mysterieus zijn is gewoon erg aantrekkelijk. De box bevat onder meer lakken met mysterieuze shimmer perfect voor de november maand. Laat je dus gerust door deze lakken fascineren…

Hebben wij jouw nieuwsgierigheid weten te prikkelen? Bestel dan hier de november Nailbox Sense of Mystery!

De november Nailbox Sense of Mystery kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op donderdag 23 november worden verzonden! Let wel: Op=Op!!!

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top