You are here
Home > DON'T MISS > Essie Ring in the Bling winter 2017 Review & Swatches

Essie Ring in the Bling winter 2017 Review & Swatches

Ik kijk altijd ontzettend uit naar wintercollectie’s. Ik houd van donkere tinten en daarnaast vind ik ze echt classy staan. Toen ik een tijdje terug las dat de nieuwe wintercollectie genaamd ‘Ring in the bling’ van Essie in de schappen lag, kon ik dan ook niet wachten om naar de winkel te gaan. En toen stond ik daar….mwah.. Ik vind het toch wat tegenvallen.

Maar ik ga ze jullie natuurlijk wel gewoon laten zien. Zoals altijd draag ik weer twee laagjes.

Essie Suit & Tied Lastig te omschrijven kleur, Essie zelf omschrijft hem als zand-beige.

Essie Social lights Een grijs beige tint met een mooie koperen shimmer.

Essie Be cherry! Een kersenrode kleur die zoals je ziet niet mooi dekt met twee laagjes.

Essie On your mistletoes Een hele donkere kerst groene kleur.

Essie New year, new hue Ja deze prachtige magenta tint is echt mijn kleur.

Essie Ring in the bling Een parel rode kleur die helaas wat streperig aanbrengt.

Zoals je kunt lezen ben ik dus niet mega enthousiast over de Essie Ring in the Bling collectie.
Ben heel benieuwd wat jij er van vindt?

 


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top