You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De December Nailbox Holidays Mood

Bestel Nu De December Nailbox Holidays Mood

Hebben jullie ook al zo’n zin in de Feestdagen en zijn jullie aan het aftellen tot deze gezellige periode? Wat ons betreft kan het niet snel genoeg kerst zijn. Einde van het jaar is hiermee inzicht en dat betekent; laatste Naillbox van het jaar. Wij hebben met deze Nailbox ons ingespannen om voor jou een passend samenstelling te maken. Geschikte nagellakken voor de feestdagen maar ook zodat jij met mooi gelakte nagels het jaar kunt afsluiten. Als er een product een plekje onder de boom verdient, is het de Nailbox wel! Voor jezelf of als cadeau aan een vriendin, zus of moeder!

Ook zelf ontdekken welke nagellakken in deze ‘Holidays Mood’ Nailbox zitten? Bestel dan hier de december Nailbox Holidays Mood!

De december Nailbox Holidays Mood kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op donderdag 21 december worden verzonden! Let wel: Op=Op!!!

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top