You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Unboxing December Nailbox Holidays Mood

Unboxing December Nailbox Holidays Mood

Het eerste artikel op Nailbox in het nieuwe jaar; de unboxing van de december Nailbox Holidays Mood! Zoals je inmiddels vast wel weet hebben wij deze box volledig op de feestdagen afgestemd. Voor zowel de kerstdagen als oud&nieuw is er wel een geschikt nagellak in de december Nailbox te vinden. Ga er maar lekker voor zitten en laten we met de unboxing beginnen….

De december Nailbox Holidays Mood bevat vier nagellakken en een handen verzorgingssetje van Essie bestaand uit een spa manicure hand- en scrubcrème.

De scrub is lekker grof en de intensieve lotion trekt snel in en laat geen vettige laagje achter.

Swatches, foto’s en filmpje zijn wederom door de lieftallige Cindy gemaakt.

L’oreal L’Or Het eerste lak uit deze Holidays Mood Nailbox is dat van L’oreal uit de Color Riche collectie. De nagellakken uit deze lijn zijn geparfumeerd met een delicate rozengeur en zitten in een luxe kristalachtige flesje. Daarnaast is deze nagellak verrijkt met oliën. Dit is L’Or; een gouden lak dat slechts in een laagje egaal dekt. Bovenstaand foto is met twee laagjes en zonder top coat.

Rimmel London Ruby crush Ruby crush is een fijne glitterlak met een verrassend goede dekking. Dit lak kan zowel op zichzelf als over een ander kleur heen gedragen worden. Hier op de foto is L’Or als basis gebruikt.

True Brit London Park Lane Park Lane van True Brit London is een mooi diepgroen kleur met een goede dekking.

Kiko Holographic 174 Kiko Holographic 174 is een fijne holo lakje met een fijne kwastje. Met twee laagjes is dit lak prima dekkend. Een heel mooi lakje voor holo-liefhebbers!

Bekijk hieronder ook de video unboxing!

Dit was het voor de december Nailbox Holidays Mood. Tot volgende maand!

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top