You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu Januari Nailbox Mix n Match

Bestel Nu Januari Nailbox Mix n Match

De eerste Nailbox van het nieuwe jaar is een feit! De januari Nailbox staat in het teken van diversiteit. Wij hebben voor deze eerste box van 2018 gekozen voor een samenstelling waarmee je lekker kunt afwisselen, oftewel kunt mix n matchen. Voor iedere nagellak-freak zit er wel een finish bij dat jouw nagellak-hart sneller zal doen kloppen.

Bestel de Januari Nailbox Mix ’n Match en ontdek de nagellakken van deze maand!

De januari Nailbox Mix n Match kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op donderdag 25 januari worden verzonden!

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Volg jij Nailbox al via ?

 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top