You are here
Home > DON'T MISS > Nailbox Valentine Edition

Nailbox Valentine Edition

De dag van de liefde komt er weer aan! Een dag vol romantiek, passie, geluk en heel veel liefde. Een dag waarop je wellicht iets speciaals van plan bent. Speciaal voor de dag van de liefde hebben wij de februari Nailbox box hierop afgestemd. Deze Valentine Edition Nailbox beloofd een geweldig inhoud. Een box met een inhoud dat jouw nagellak-hart sneller zal doen kloppen. Ja, ook jij die niet van Valentijnsdag houdt!

De inhoud blijft, zoals je inmiddels van ons gewend bent, een verrassing. Laat je dus vooral verrassen en bestel hier jouw Valentine Edition Nailbox.

De Nailbox Valentine Edition kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op maandag 12 februari worden verzonden!

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top