You are here
Home > DON'T MISS > Nailbox Mix & Match Nail Art

Nailbox Mix & Match Nail Art

Dit lakje, Appeal4 Rock of Perseus, uit de Mix & Match Nailbox van januari trok direct mijn aandacht. Nadat ik mijn nagels van twee laagjes had voorzien liep ik meteen over met nail art ideeën.

Het eerste dat in mij opkwam was een schoolbord. Dat matte donkergrijze bracht mij weer even terug naar school. Hoe leuk zou het zijn om er dan met felle kleurtjes boter, kaas en eieren op te tekenen? Maar omdat de lak een satijnachtige finish heeft en ik een nieuw penseel had, wilde ik toch weer een one stroke oefenen.

Dit is mijn basis. Elke stroke moet je, voor een goede dekking, dubbel uitvoeren. Ik ging voor roze roosjes en gelukkig heb ik dit techniek al een aantal keer geoefend. Een voorbeeld was dus niet eens nodig.

De groene blaadjes komen wel goed uit op het donkere lakje.

Om de roosjes beter uit te laten komen zou een top coat nodig zijn. In dit geval heb ik ervoor gekozen geen top coat te gebruiken om het mooie effect van de basis lak niet kwijt te raken

Voor alle nail art geldt dat je met oefening steeds weer een beetje verder komt.

De Appeal4 lak is echt een hele mooie. Een veelzijdige ondergrond voor nail arts en er komt er zeker nog een aan.

 


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top