You are here
Home > DON'T MISS > Essie Fall For NYC Collection – Swatches & Review

Essie Fall For NYC Collection – Swatches & Review

Na maanden van afwezigheid gaat de team van Nailbox vol enthousiasme weer van start. Met het samenstellen van de Nailbox maar uiteraard ook met het schrijven van artikelen en het maken van swatches. Wij hebben er veel zin in en laat het nou zo zijn dat we diverse collecties klaar hebben liggen om te reviewen. En nu dat de herfst echt lijkt te zijn begonnen gaat onze aandacht uiteraard uit naar de onlangs gelanceerde fall collecties. Dit is Essie Fall for NYC Collection. Benieuwd naar de swatches? Lees dan gezellig verder.

De Essie Fall for NYC collectie is eentje waar wij vol verwachting naar uit hebben gekeken. De collectie bestaat, zoals we inmiddels wel van dit merk gewend zijn, uit een zestal tinten en de namen van de nagellakken zijn geïnspireerd door wereldstad New York City. De tinten zijn lekker divers en variëren van creamy mauve tot metallic koper. Wij kunnen alvast verklappen dat zowel de formule als dekking van de lakjes prima zijn.

Essie Fall For NYC Collection – Swatches & Review

Essie It takes a west villageHet eerste lakje uit deze collectie is It takes a west village, een licht paarse/ mauve tint met een creamy finish. Pigmentatie van dit lakje is prima en dekt het met twee laagjes volledig.

Essie Stop, drop & shopWanneer wij aan herfst denken is dit één van de kleurtjes die wij hier perfect bij vinden passen. Essie Stop, drop & shop is een mooi rode herfstkleur. Een creamy lakje welk met twee laagjes volledig dekkend te krijgen is.

Essie Fall for NYC Dit gele tint doet ons veel aan de New Yorkse yellow cab (gele taxi) denken, vind je ook niet? En ook dit kleurtje past perfect bij de herfst. Essie Fall for NYC is een creamy mosterd geel lakje en dekt met twee laagjes volledig.

Essie Empire shade of mind Het zilverkleurige lakje in deze collectie is Empire shade of mind. Dit is een metallic lakje en valt voor ons een beetje buiten de boot in deze collectie. Gelukkig streept dit lakje niet zoals wel vaak gebeurt bij metallic lakjes.

Essie Say it ain’t Soho Wederom een mooi herfstlakje. Say it ain’t Soho is een metallic koperen kleur en ook dit lakje lakt niet streperig.

Essie Booties on BroadwayTenslotte hebben we Booties on Broadway, een prachtig donkerblauw lakje wat eigenlijk in één laagje al dekt, maar twee is net iets mooier.

Essie Fall For NYC is wat ons betreft niet een wow-collectie maar desalniettemin zijn wij over een paar kleurtje wel enthousiast. Zo is Stop, drop & shop, wat ons betreft, echt fantastisch! De lakken zijn allemaal fijn in gebruik en hebben een prima pigmentatie waardoor ze met twee laagjes allemaal goed dekken. Al met al een prima herfstcollectie.

Wat vind jij van deze Essie Fall For NYC? Welk is jouw favoriet?

 


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Essie Fall For NYC Collection – Swatches & Review

Comments are closed.

Top