You are here
Home > DON'T MISS > OPI holiday 2018 collection

OPI holiday 2018 collection

Terwijl de herfst pas begonnen is en wij nog genoeg herfstcollecties hebben staan om uit te proberen zijn merken alweer volop met kerstcollecties bezig. Voor kerst 2018 trakteert OPI ons op een wel heel bijzonder collectie. Dit merk heeft ter ere van Disney’s nieuwe kaskraker, The Nutcracker and the Four Realms, een feestelijke collectie uitgebracht. Wij hebben nog niet veel holiday collecties mogen aanschouwen maar deze van OPI is wel heel opwindend.

OPI The Nutcracker and the Four Realms bevat 12 nieuwe limited edition nagelkleuren en drie glitterlakken geïnspireerd op de Disney-film.
“Transport your nails to new worlds with our limited edition shades that are perfect in each of the Four Realms”, aldus OPI.

Laten we de collectie eens van dichtbij bekijken.

De OPI The Nutcracker and the Four Realms collectie is verkrijgbaar in zowel de gewone nagellakken als in Infinite Shine. Daarnaast bevat de collectie naast de losse fullsize flessen ook een mini 4-pack en de mini 25-Advent Calendar.

Wat is jouw gedachte over deze OPI The Nutcracker and the Four Realms collectie

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top