You are here
Home > DON'T MISS > 4x Spring 2019 Nail Polish Collections

4x Spring 2019 Nail Polish Collections

Inmiddels zijn alle nagellakmerken met een lente collectie uitgekomen. En we zien vooral heldere voorjaarskleuren maar uiteraard ook pasteltinten. In dit artikel lichten we de lente collectie van vier merken uit. Alle vier prachtige collecties waar je als nagellak-liefhebber toch wel hebberig van word. Kijk je gezellig mee?

OPI Tokyo 2019 Collectie

Voor lente 2019 trakteert OPI ons op een reis naar Tokyo waar we de energie van kleur ervaren. “In deze collectie, gaan we weer helemaal terug naar de jaren ’80 en ’90, met pop colors waaraan we een moderne twist hebben gegeven’, aldus OPI Co-Founder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann. OPI Tokyo 2019 Collectie bestaat uit 12 kleuren waarvan 9 met creamy finish en 3 shimmer. De kleuren zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak.

Morgan Taylor Colour Of Petals 2019 Collectie

De kleurenpalet van Morgan Taylor zien er vergeleken met OPI Tokyo 2019 collectie heel anders uit. Voor deze collectie heeft de team van Morgan Taylor zich door de prachtige kleuren van je favoriete bloemen laten inspireren. Het is een collectie gevuld met neutrale lentetinten zoals pastelkleuren, nudes, paars en perzik tinten. Morgan Taylor Colour Of Petals bestaat uit 6 tinten, voornamelijk met creamy finish.

Cuccio Coquette 2019 Collectie

In de lente collectie van Cuccio zien we een kleurenpalet gevuld met delicate creamy, sassy and flirty shades. Volgens het merk ‘A collection desinged to attract the most contentious of admirers’. 

Cuccio Coquette 2019 Collectie bestaat uit 8 kleuren van pasteltinten tot nudes. Vrijwel allemaal met een creamy finish.

Essie Garden Tea Party

Essie spring 2019 collectie is op bloemen geïnspireerd. De collectie bestaat uit 6 prachtige kleuren dat voor perfect verzorgde nagels zorgen. 

Essie Garden Tea Party collectie heeft een mooi diversiteit aan zowel kleuren als finish.

 

Welke van deze 4 collecties spreekt jou het meest aan?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top