You are here
Home > Over Nailbox

nailbox.logo

Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

Over de Nailbox
De nailbox is een nieuw feestelijk box dat zich richt op iedereen met (grote) liefde voor nagellak en nail art. De box zit vol producten voor de nagels en handen om zelf gelijk mee aan de slag te gaan.

In Nederland kennen we inmiddels diverse beautyboxen die zich allen op beautyproducten richten. Anno nu is nagellak en nail art meer dan ooit populair en waarom niet een box dat zich specifiek op nagellak en nail art lovers richt? De Nailbox onderscheid zich niet alleen door zich op nagel- en handverzorging te richten maar pakt het ook nog eens persoonlijk aan. Wij kopen bijvoorbeeld zelf alle producten in, door deze reden zul je in de Nailbox dan ook enkel volwaardige producten aantreffen. Samples zijn leuk, maar dan uitsluitend als extraatje.

De Nailbox wordt met de grootste zorgen en met veel liefde door onze team speciaal voor jou als nagellak/nail art lover samengesteld. Maandelijks kun je de Nailbox op jouw deurmat verwachten, bestel snel jouw Nailbox, de must-have box voor ieder nagellak/nail art addict!

Inhoud Nailbox

Ontvang elke maand een verrassingsbox vol nagel- en handproducten!

De Nailbox is een unieke box die zich op nagellakliefhebbers richt. Zo vind je in elke Nailbox meerdere nagellakken en nagel- en handverzorgingsproducten van verschillende merken maar ook de nodige essentiële nageltools om prachtige nailart mee te creëren. De hoeveelheid producten in de Nailbox verschilt per editie, echter nooit minder dan vier.  Niet alle boxen zijn hetzelfde, de inhoud in principe wel, maar kleuren kunnen verschillen.

Vind hier een foto-overzicht van de inhoud van de voorgaande Nailboxen

De Nailboxen
Ben jij ook nieuwsgierig naar de Nailbox? Dan hebben wij voor jou diverse opties om de box te bestellen.

Wij realiseren ons dat een abonnement niet voor iedereen geschikt is. Daarom bieden wij iedere nailbox-fan de mogelijkheid om de box los aan te schaffen. Op deze wijze kun je kennismaken met de Nailbox zonder dat je aan een abonnement vastzit. Bevalt de Nailbox jou, dan heb je alsnog de keuze om maandelijks de box te bestellen of om een 3-of 6 maandenabonnement af te sluiten.

Top